Açıköğretim İşletme Fakültesi Ders listesi

AOFDestek

Kayıtlı Öğrenci
Web sitesi
www.aofdestek.net
AÇIKÖĞRETİM İŞLETME BÖLÜMÜ DERS LİSTESİ DEĞİŞMİŞTİR. YENİ LİSTEYE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ....

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

herkese merhabalar.. ben yeni üye oldum.. yüksek okuldan sonra işletme fakültesine yazıldım. şuan hazırlık sınıfındayım 4 dersim var. bitirdiğim okulda yabancı dil olarak ingilizce almıştım. acaba 3. sınıf programındaki yabancı dil derslerini almam zorunlumu? yarcımcı olabilecek varsa sevinirim. teşekkürler

Türk vergi sisteminden çakarım ben o zaman..8.Üniteye kadar kim çalışacak yaa...

bilgi için teşekkürler

1.sınıfta matematik 23 ünite mi toplamda daha da oluyo mu ? ayrıca ara sınav ünite sayısı ilk 8 üniteden mi sorumlu tutuluo ? teşekkürler ..

teşekkürler mesajım bulunsun :)

tşk ederimm

teşekkürler hocam bilgi için
işletme 3. sınıfdayım normal ders ünitelerini yazdım ama hazırlık derslerini de alıcam ama onların üniteler hangi sınıfla aynı acaba ?

bide hazırlık dersleri için hepsine ayrı ayrı kitap mı almak gerekir yoksa büronun verdiği kitaplara çalışsakda yeterli mi?

offf offf çalış çalış bitmio yaa ünite sayılarına bak hele finali düşünemiyorum :(

teşekkürler hocam bilgi için
işletme 3. sınıfdayım normal ders ünitelerini yazdım ama hazırlık derslerini de alıcam ama onların üniteler hangi sınıfla aynı acaba ?

bide hazırlık dersleri için hepsine ayrı ayrı kitap mı almak gerekir yoksa büronun verdiği kitaplara çalışsakda yeterli mi?

Hazırlık dersleri üniteleri 1.sınıftaki derslerin üniteleri ile aynıdır. Büronun verdiği kitaplar oldukça uzun ve detaylı anlatm içermekte. Yeterli zaman kalmadığı için Murat yada Karacan yayınevlerinni yardımcı kitaplarını tavsiye ederim.

türk verginin finali daha zor oluyor benden sana tavsie 8 ünite diyip çalışmamazlık yapma finalde daha çok zorlanırsın.

Geri