Açıköğretim İkinci Üniversite Ek Kayıtları Başladı (2019)

AOFDestek

AÖF Profesörü
Kayıtlı Öğrenci
Ekim ayında sona eren açıköğretim ikinci üniversite başvuruları gelen yoğun talep sonucunda Kasım ayında tekrar açıldı. Yapılan açıklamada 12-13 kasım tarihlerinde ( 2 gün boyunca) ikinci üniversite kayıtlarının yapılabileceği, kayıt olmak isteyen tüm öğrencilerin bu tarihleri kaçırmaması gerektiği bildirildi.

Yoğun gelen talepler doğrultusunda Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine 2019-2020 Öğretim Yılı İkinci Üniversite kayıtları kapsamında 12-13 Kasım 2019 tarihlerinde ek kayıt yaptırma hakkı verilmiştir.Öğrenci adaylarımız, başvuru işlemlerini 13 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 17:00’a kadar
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
adresinin Kayıt Otomasyonu bağlantısı İkinci Üniversite linkinden yapabileceklerdir.

Başvuru işlemini yapan adaylar 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemelerini 13 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 17:20’ye kadar Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil bankacılık veya İnternet bankacılığından gerçekleştirebilirler.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
aof-ikinci-universite-ek-kayit.jpg

Kaynak:

Geri
Üst Alt