Açıköğretim Dikey Geçiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AOFDestek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba ben bu sene açıköğretim fakültesi eczane hizmetleri bölümünü kazandım kayıt zamanı daha gelmediği için kaydımı yaptıramadım ama 2 yıl okuyup bu bölümü bitirdikten sonra dikey geçiş sınavıyla eczacılık fakültesine geçiş yapabiliyor muyum? :confused: hiçbir yerde bi açıklama bulamadım lütfen bileniniz varsa acele cvp bekliyorum...

arkadaşlar merhaba ben işletme fakültesi 2.sınıftayım bu seneyi sorunsuz olarak bitirirsem örgün eğitime geçme gibi bir şansım varmı? böyle bişey okumuştum öss kitapçığında doğrumu acaba?

bilgi sahibi olan biri yokmuu cvp verin lütfen..ömer evran arkadaşım ilk sayfada benim sorduğum soruya benzer birşeyler açıklamışsın ama senin bi bilgin varmı sorumla ilgili cvp verirsen çok sevinicem

slm. arkadaşlar ben aöf sosyal hizmetler 2.sınıf ogrencısıyım. Bu yıl aöf sosyolojıye gecebiliyomuyuz bi bilginiz varmı?

merhaba su anda örgün olarak üniversitede lojistik bölümünü okumaktyım hangi bölümlere basvurabilirim iktisat- işletme dısında aöf dgs icin ? hangi bölümü secmem daha yaralı olur?

merhaba su anda örgün olarak üniversitede lojistik bölümünü okumaktyım hangi bölümlere basvurabilirim iktisat- işletme dısında aöf dgs icin ? hangi bölümü secmem daha yaralı olur?

Kamu yönetimi, maliye, çalışma ekonomisi, uluslararası ilişkiler, konaklama işletmeciliği bölümlerinin 3.sınıfına kayıt olabilirsiniz. Kayıtlar 1-19 ekim tarihleri içinde yapılacaktır.

Geri