A ATTİLA Kayıtlı Öğrenci 24 Nis 2010 #2 yapım dedim ama beceremedim resim çok olunca hepsini ekleyemedim.yine beceremedim yani ecrin)
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 24 Nis 2010 #3 Hepsini tek tek ekleyebilirsin ya da upload ederek deneyebilirsin. Bu fotografları daha önce eklemiştin,çok güzellerdi.
Hepsini tek tek ekleyebilirsin ya da upload ederek deneyebilirsin. Bu fotografları daha önce eklemiştin,çok güzellerdi.
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 24 Nis 2010 #7 ATTİLA' Alıntı: yapım dedim ama beceremedim resim çok olunca hepsini ekleyemedim.yine beceremedim yani ecrin) Genişletmek için tıkla ... Bir gün öğreteceğim dostum.. Teşekkürler ya ben sayı saymayı,okumayı yazmayı okula gitmeden Susam Sokağı'ndan öğrenmiştim Nerde şimdi böyle öğretici programlar
ATTİLA' Alıntı: yapım dedim ama beceremedim resim çok olunca hepsini ekleyemedim.yine beceremedim yani ecrin) Genişletmek için tıkla ... Bir gün öğreteceğim dostum.. Teşekkürler ya ben sayı saymayı,okumayı yazmayı okula gitmeden Susam Sokağı'ndan öğrenmiştim Nerde şimdi böyle öğretici programlar
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 24 Nis 2010 #10 zaten mesut olmasa forum resimsiz kalacak benmkileride baen o ekliyo
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 24 Nis 2010 #12 şişt kimse duymasın...ewet bende ögrenemedm gitti ama ben başka yerkerden kopyalayıp yapıştırıyorm lazım oldugunda
şişt kimse duymasın...ewet bende ögrenemedm gitti ama ben başka yerkerden kopyalayıp yapıştırıyorm lazım oldugunda