3. sınıf mı zor, yoksa 4. sınıf mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bana görede 4.sınıf daha kolay gibi geliyo3.sınıfa göre

sayılsal olmadığı için 4 evet biraz daha kolay gibi gözüküyor baktığıımız zaman ama çalışırsak kolay çalışmassak kolayda olsa geçemeyiz :)

İşletme bolumunde zor olan 1.sınıf ile 2.sınıf 3-4 kolay bence

sen kaçıncı sınıfsın?
Ben 3.sınıfım şimdi diceksiniz 3.sınıftaysanız nerden biliyorsunuz kolay olduğunu.Hemen cevaplayayım onuda yüzeysel olarak komple derslere baktığınızda en çok sozel olan dersler 3.ve 4.sınıfta mevcut şuana kadar 3.snıfta olmama rağmen ilgi analıma giren bazı dersler 4.sınıfta var hem 3.sınıftaki derslere çalışıyorum hem 4.sınıftaki derslere oturup test çözdüğümde hiç zorlanmıyorum çok basit geliyor.

Bu arada sayın elmayra ben o mesajları laf olsun torba dolsun veya mesaj sayım çoğalsın diye yazmıyorum:):)Bunuda belirtmek istedim yanlış anlamayın

mustafa sen kendi kendine sorup kendi kendine cevap veriyorsun zaten.benim birşey dememe gerek yok

saçmalama daha fazla.işine bak:cool:

Saçmalayan sizsiniz kendi çapınızda dünden berli ne hikmetse laf sokmalar sonra kendinizi ağırdan satlamar fln ne iş anlamadım ayrıca çokta şımarık ve ukala konuşmalarınız var biraz dikkatli olursanız çok çok iyi olur.İşime bakıp bakmıcama ben karar veririm Sayın elmayra sizi uzaktan veya yakından hiç ama hiç ilgilndirmez.Neyse siz formda çapınızda eğlenmenize devam edin...

benim hakkımda yorup yapıyorsun sonra da çıkıp işime bakıp bakmayacağıma ben karar veririm diyorsun.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
frekanslar farklı..sen kendi frekansında dolan.hadi bakalım ufaklık kolay gelsin;)

benim hakkımda yorup yapıyorsun sonra da çıkıp işime bakıp bakmayacağıma ben karar veririm diyorsun.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
frekanslar farklı..sen kendi frekansında dolan.hadi bakalım ufaklık kolay gelsin;)

Evet doğru soyluyrsnuz sizde küçüğüm ama belki akıl konusunda biraz üstünümdür.Sanırsam 26 yaşındasınız sizde maşallah çok büyüksünüz.Büyüklüğünüzü ve olgunluğunuzu gostermek içinmi 0-05 yaş arası çocuklar gibi insanlarla ikili munakaşaya giriysorsunuz.Neyse ablacığım ben işime bakım hadi sizede kolay glesin bari küçüklükte bende kalsın.

ya ben dgs le geçtim.sayısal işletmede daha az dediler bana ama öyle görünüyorki iktisattan daha fazla sayısal var işletmede

Geri