F fake Kayıtlı Öğrenci 4 May 2009 #1 arkadaşlar finallere çok yaklaştıkk yaa walla yusuf yusuf modundayımm ne yapcaz yaaa
G gözen Kayıtlı Öğrenci 5 May 2009 #3 aynen ipeğe katılıyorum.. panik yanlış yapmamıza neden olur acele etmeden denemelere devam edicez
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 6 May 2009 #7 fake' Alıntı: tşk ederim regina 3. sınıfa kadar geldik hala heyecan var yaa Genişletmek için tıkla ... Rica ederim heyecan oLmasa zaten sonra kazanacagımız başarının bı anLamı olmas zati
fake' Alıntı: tşk ederim regina 3. sınıfa kadar geldik hala heyecan var yaa Genişletmek için tıkla ... Rica ederim heyecan oLmasa zaten sonra kazanacagımız başarının bı anLamı olmas zati
F fake Kayıtlı Öğrenci 6 May 2009 #8 bencede cnm yaaa ama finallere çok çalışamıorm ben geçmiş yıl sorularını çıkardm burdan onlara bakıorm konu pek çalışamıorm ne yapcm bilmiorm yaa....
bencede cnm yaaa ama finallere çok çalışamıorm ben geçmiş yıl sorularını çıkardm burdan onlara bakıorm konu pek çalışamıorm ne yapcm bilmiorm yaa....
S sessizzlik Kayıtlı Öğrenci 7 May 2009 #9 fake' Alıntı: bencede cnm yaaa ama finallere çok çalışamıorm ben geçmiş yıl sorularını çıkardm burdan onlara bakıorm konu pek çalışamıorm ne yapcm bilmiorm yaa.... Genişletmek için tıkla ... kardeşim okadar abartma doktorluk sınavına girmiyorsun verdiğimiz ders notlarına bak geçersin...
fake' Alıntı: bencede cnm yaaa ama finallere çok çalışamıorm ben geçmiş yıl sorularını çıkardm burdan onlara bakıorm konu pek çalışamıorm ne yapcm bilmiorm yaa.... Genişletmek için tıkla ... kardeşim okadar abartma doktorluk sınavına girmiyorsun verdiğimiz ders notlarına bak geçersin...