tremendous
Kayıtlı Öğrenci
- Bölüm
- MEZUN
[h=2]2014-2015 Öğretim Yılı ve Öncesinde Kayıt Yaptıran Öğrenciler İçin Ders Transferi ve Muafiyet Duyurusu[/h]Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II, Türk Dili I – II, Yabancı Dil I – II ve Temel Bilgi Teknolojileri I – II ders/dersleri için ders transferi ve muafiyet başvuruları ile ilgili açıklamalar aşağıdadır.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri dışında bir yükseköğretim programından mezun olan ya da yukarıda adı geçen ders/dersleri alıp başaran ve muafiyet talebinde bulunacak öğrenciler;
I. AŞAMA:
[/URL] adresinin “Giriş Yapmak İçin Tıklayınız” bağlantısından T.C. Kimlik Numarası ve şifresi ile giriş yaparak “Muafiyet İşlemleri” menüsünde ilgili alanları 6 – 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında doldurarak internet başvurusunu tamamlamalıdır.
II. AŞAMA: Muafiyet işlemleri için gerekli belge/belgelerini 6 – 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında AÖF Bürosuna teslim etmelidir. Muafiyet işlemleri için gerekli belge/belgeleri teslim etmeyen ya da eksik teslim eden öğrencinin ders transferi ve muafiyet başvurusu kabul edilmeyecektir.
[TH="align: center"] DERS TRANSFERİ VE MUAFİYET TALEP ETTİĞİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINDAKİ ÖĞRENİM DURUMU [/TH]
[TH="align: center"] DERS TRANSFERİ VE MUAFİYET İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER [/TH]
[TD="colspan: 1"]
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde ÖSYM Öğrenci Numarası ile kaydı bulunan, T.C. kimlik numarası bulunmayan öğrenciler, muafiyet işlemleri için 6 – 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında AÖF Bürosuna başvuracaklardır.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri dışında bir yükseköğretim programından mezun olan ya da yukarıda adı geçen ders/dersleri alıp başaran ve muafiyet talebinde bulunacak öğrenciler;
I. AŞAMA:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
II. AŞAMA: Muafiyet işlemleri için gerekli belge/belgelerini 6 – 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında AÖF Bürosuna teslim etmelidir. Muafiyet işlemleri için gerekli belge/belgeleri teslim etmeyen ya da eksik teslim eden öğrencinin ders transferi ve muafiyet başvurusu kabul edilmeyecektir.
| Mezun |
|
| Kayıtlı | |
| Kaydı Silinmiş | |
| Lisans Programından Kaydını Sildirerek Önlisans Diploması Almış |
[TH="align: center"] DERS TRANSFERİ VE MUAFİYET TALEP ETTİĞİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINDAKİ ÖĞRENİM DURUMU [/TH]
[TH="align: center"] DERS TRANSFERİ VE MUAFİYET İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER [/TH]
[TD="colspan: 1"]
- Onaylı Transkript (Not Durum Belgesi)
- Mezun öğrenciler yukarıda adı geçen derslerin tümünden,
- Kayıtlı/kaydı silinmiş/lisans programından kaydını sildirerek önlisans diploması alan öğrenciler, alıp başarılı oldukları ders/derslerden ders transferi ve muafiyet talebinde bulunabilir.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde ÖSYM Öğrenci Numarası ile kaydı bulunan, T.C. kimlik numarası bulunmayan öğrenciler, muafiyet işlemleri için 6 – 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında AÖF Bürosuna başvuracaklardır.