2010 Ziraat Türkiye Kupası Trabzonsporun!

Hazır-Cevap

Kayıtlı Öğrenci
Web sitesi
www.aofdestek.net
Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda oynanan 48. Ziraat Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe'yi 3-1'lik skorla yenen Trabzonspor kazandı.

Trabzonspor'a kupayı getiren golleri 66. dakikada Umut Bulut, 80. dakikada Engin Baytar ve 93. dakikada Colman atarken, Fenerbahçe'nin tek golü 55. dakikada Alex'ten geldi.
Bu sonuçla Trabzonspor 5 yıllık kupa hasretine son verirken Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası hasreti 28 yıl oldu.

Trabzonsporu tebrik ediyorum.
İlk baştan beri bu kupayı Trabzonsporun kazanmasını dilemiştim.Fenerbahçe öne geçsede kazanan Trabzonspor oldu.Canı gönülden Tebrikler!..
Ne yalan söyleyim Fenerbahçe kazansaydı üzülürdüm.Ama Trabzonspor bu maça çok motive olmuştu.Güle güle götürün müzenize...

hayırlı olsun :D:D fenerlılerede 28. senede basarılar artık :D:D

tbrk ediyorum trabzonsporu canı gönülden.. fbye de ; "alma mazlumun ahını , alırsın kupanın sapını " diyorum :D:D
o gün doğanlar 28 yaşında :D :D
fener yine aldı 3ün 1ini :D :D
iki kupa ne haddine :D:D

Trabzon soporu tebrik ediyoruz...

Bi galatasaray tafartarı olarak Trabzon Sporu tebrik edip Başarılarının devamını diliyorum.

TÜRKİYE ZİRAAT KUPASI SAHİBİ TRABZON SPOR

kesinliklee bir galatasaraylı olarak trabzonspru canı gönüldn kutluyorum.:)

tbrk ediyorum trabzonsporu canı gönülden.. fbye de ; "alma mazlumun ahını , alırsın kupanın sapını " diyorum :D:D
o gün doğanlar 28 yaşında :D :D
fener yine aldı 3ün 1ini :D :D
iki kupa ne haddine :D:D

Ay çok güldürdün beni canm ya :D:D
Ne güzel uyumlu bir kafiye bu :D
Diğer kupayıda Allahın izniyle Bursaspor alırda bu da süper olur :)

Trabzonsporu tebrik takdir ve karpostal ediyorum bende. maçı izleyemedim pikniğe gitme dürdüm ağır bastı ama kazandığını duyduğumda bi piknik sözü daha verdim kendime:p

Ay çok güldürdün beni canm ya :D:D
Ne güzel uyumlu bir kafiye bu :D
Diğer kupayıda Allahın izniyle Bursaspor alırda bu da süper olur :)
konu fener olunca bütün kafileyeler uyuşuyo cnm :D yalanmı söylüyoruz sanki cüneyt cakır adam gibi mac yönetti gördük bugün fenerin halini..

Oynadılar aldılar kupayı
Hak Eden Kazandı..
Tebrikler Trabzonspor.

fener gol gol gol 30 sene oluyor :D:D
urfanın etrafı dumanlı dağlar aman aman gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar..
28 senemi sene mi olduu Ohaaa fenerbahceee (fb marşı müziği ile ) :D

inönüde dün süper makara vardı bunlar izlenimler :D

Geri