En iyi takım Fenerbahçe En kötü takım ise En altta olmamasına rağmen sivasspor Fenerbahçenin en iyi transferi daumdur Bir takımı en iyi ateşleyen teknikdirektördür Ve Başkan aziz yıldırım Eski hocayı getirerek akıllıca bir tercih Yapmıştır Ayrıca Galatasar içinde aynı şeyleri düşünüyorum Fakat son haftalarda aldıkları puanlar Ligin sonunu iyi göstermiyo gibi Bu sene Şampiyon Fenerbahçe Kovalayan ise Galatasaray olacaktır Beşiktaş ve Trabzon ise şimdiden havlu attı UEFA için bile şanslarını iyi görmüyorum Çünkü Anadolu takımları gün geçtikçe kendini yineliyor ve çok güzel puanlar çıkartıyorlar Öreneğin BursA Takım bu şekilde devam ederse UEFA garanti gibi görünüyor şimdiden Sivasspora gelince çok üzülüyorum Sivaslılara Bülent Uygun müti bi takım çıkarttı fakat Maddi yetersizlik iyi oyuncuların gitmesine sebep oldu Bilicanın Fenerbahçeye verilmesi en büyük hata oldu bence Ama Parasızlık malesef Takımları için çok kötü birşey Bence bunun faturasında takım oyuncularına yada teknikdirektöre değil yönetime çıkartılmalı 2 sene şampiyonluk mücadelesi veren bi takım bukadar çabuk harcanamazdı Bence Bülent Uygunda elinden geleni yaptı.Ben Turkcell süper ligin 10 yıla kadar la liga gibi bir lige dönüşeceğine şimdiden inanıyorum.