2 taksit

yaa daha önce böyle bi sorunum olmadı o yüzden son bişe daha çok faiz eklermi 1 ay için.

çok teşekkürler arkadaşlar inşallah bi aksilik çıkmadan öderim;)

ben ikinci taksidin olduğunu para yatırmaya 1,2 gün
kala öğrendim ama yatıramadım şimdi ne olacak
beni bu yüzden bi üst sınıfa geçirmezlermi

ben ikinci taksidin olduğunu para yatırmaya 1,2 gün
kala öğrendim ama yatıramadım şimdi ne olacak
beni bu yüzden bi üst sınıfa geçirmezlermi

Son ödeme tarihini geçirdiğin için faiz gelecek. İstediğin zaman ödemeni yapabilirsin endişelenme ;)
Miktar >229 TL + faiz

çok teşekkürederim
biraz rahatladım

sınava girmese olurmu

beim size bir sorum olacaktı kuzenim içn
kendisi sosyoloji 1.sınıf
kitaplar geç verildiği için çalışamadı
şu an çalışıyor ama pek umutlu değil
bu yıl sınavlara girmekte kararsız
gelecek yıl tekrar kayıt yaptırım diyor sınav lara girmemesi sorun olurmu tekrar nasıl kayıt yaptırabilirki

biraz uzun oldu ama
yanıtlarsanız sevinirim

Kuzeninizin Öss ye girip tekrar bu bölüme kayıt yaptırması gerekiyor. Bence bu kadar umutsuz olmasın ;) çünkü hiçbişey için geç değil. Ayrıca kayıt yaptırırken 229 TL para veriliyor, inanın bu miktarı bulamayan o kadar çok öğrenci var ki.. :( Bu yüzden sıkı bi çalışmadan sonra meyvelerini alacaktır eminim ;)

Daha koskoca 1 ay var çalışsın çok geç sayılmaz.Ben bile daha başlamadım yeni yeni başlıcam vede hiç olumsuz düşünmüyorum.Siz biraz destekçi çıkarsanız kuzeninize başarılı olur eminim.Bol bol test çözsün.

Kuzeninizin Öss ye girip tekrar bu bölüme kayıt yaptırması gerekiyor. Bence bu kadar umutsuz olmasın ;) çünkü hiçbişey için geç değil. Ayrıca kayıt yaptırırken 229 TL para veriliyor, inanın bu miktarı bulamayan o kadar çok öğrenci var ki.. :( Bu yüzden sıkı bi çalışmadan sonra meyvelerini alacaktır eminim ;)

Sayın ercin kafama takıldı yanlış anlamayın ama bu öğrenci zaten öss ye girip kaydolmuş şimdi snava girmese sınıfta kalacak tekrar bidaki sene harcı yatırsa kaydını yenilemiş olmuyormu? sonuçta dediğim gibi oss ye girip kaydını yaptırmış bida neden öss ye girip kayıt yaptırsınki.

Ben de TDE 1. sınıftayım. 1.sınıfta olmanın dezavantajı sanırsam :) dediğiniz doğru olabılır. Yıne de burda mantıklı olan kuzenınızn zamanını boşa gecırmeyıp derslere sıkıca tutunmasıdır ;) az çalışsın ama verimli çalışsın..

bu sene sınavlara girmesi daha mantıklı ne kadar ders verirse o kadar iyi olur illa ki sınıf tekrarı yapmak istiyorsa

daha önce başka bir aöf bölüm bitirdiğim için biliyorum ki 3. sınıftan itibaren 2. taksitimi hep 3 ay 4 ay geç yatırdım. ve 4 ayda üzerine binen faiz sadece ve sadece 12 lira.

sıkıntı etmeyin inş. ama dönem başındaki ilk taksidi zamanında yatırmazsanız sınavlara giremiyorsunuz . işte o zaman problem teşkil ediyor.önemli olan o yıl ki ilk taksidi zamanında yatırmak. 2. taksit sonraki döneme kadar yatırabiliyorsun.

arkadaşlar sınav sonuçları ne zaman açıklanır

Geri