2 dersten başarısızlık...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakuzeek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yakuzeek

Kayıtlı Öğrenci
merhaba ben perakende satış ve mağaza yönetimi bölümünde okumaktayım,şuan 2.sınıftayım ve 5 dersten sınava gireceğim,,diyelimki 1 yada 2 dersten tekrar başarısız oldum bu durumda yinede 3.sınıfa dikey geçiş yapabilirmiyim geçen sene yapılabiliniyordu sanırım..bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler...

kesinlikle hayır; çünkü dikey geçişle 3 ten devam edeceksen eğer hiç zayıfın olmaması gerekir..

yani geçen sene duyduklarım bir yalan haberdi,bu konudaki katiyetine güvenmekten başka çarem yok sanırım :) daha fazla asılamlıyım derse...birşey daha öğrenmek istiyorum arkadaşlar...büt. sınavındaki puanımız nasıl hesaplanıyor yani dersi vermem için bütten kaç puan almam gerekli...?

yani geçen sene duyduklarım bir yalan haberdi,bu konudaki katiyetine güvenmekten başka çarem yok sanırım :) daha fazla asılamlıyım derse...birşey daha öğrenmek istiyorum arkadaşlar...büt. sınavındaki puanımız nasıl hesaplanıyor yani dersi vermem için bütten kaç puan almam gerekli...?

JoJo'nun söylediği doĞrudur , endişelenmeyiniz;)

Bütünleme; Vizeden aldığınız notun %30'u , Bütünlemeden aldığınız notun %70 hesaba katılarak hesaplanmaktadır;)

çok teşekkürler arkadaşlar hepimize kolay gelsin :cool:

merhabalarr bişey sormakstiyorumm ben 2 senelik myo mezunuyum.acıköğretime sınavsız geçiş yaptım işletme hazırlık sınıfındayım 4 dersten sınava giriyorum sadece eğer 4 dersetn gecersem 3.sınıftan devam edicem. 3 dersetn büte kaldım suan eger 2 dersten gecersem 3.sınıfa gecebiliyomuyum yoksa 4 dersten de gecmem lazım yardımcı olursansız sevinirimm teşekkürlerr:(:(:(:(

Bende işletme hazırlık sınıfı okudum.3 dersın 2sinden geçersen 3.sınıfta tek dersten sorumlu olursun.4 dersin en az 2sini vermen lazım.3.sınıfa geçmen için.Geçemezsen hazırlık sınıf tekrarı yaparsın.
Bence yazarak düzenli çalış,testler çöz...;)
aofdestek.net te istediğin bilgilere ulaşabilirsin,çünkü bu konuda gerçekten zengin bir portal.:rolleyes:;)

Bende işletme hazırlık sınıfı okudum.3 dersın 2sinden geçersen 3.sınıfta tek dersten sorumlu olursun.4 dersin en az 2sini vermen lazım.3.sınıfa geçmen için.Geçemezsen hazırlık sınıf tekrarı yaparsın.
Bence yazarak düzenli çalış,testler çöz...;)
aofdestek.net te istediğin bilgilere ulaşabilirsin,çünkü bu konuda gerçekten zengin bir portal.:rolleyes:;)

yardımın için çok teşşekkür ederimm :):)

YA ARKADAŞLAR BANA ŞU BÜTÜNLEME SINAVI NASIL HESAPLANIYO ANLATABİLİRMİSİNİZ .ÇOK KARIŞIK GELDİ BANA...çIKAMADIM İŞİN İÇİNDEN..............:confused::confused::confused::confused:

arkadaslar ben 3.sınıf işletme okuorum bütünlemeye kaldım bu 2005 ten 2009 a kadar olan tüm sorulara ara inal büt hepsinimi gözden gecireyim yoksa sadece bütünlemelere bakmak yeterli olurmu

YA ARKADAŞLAR BANA ŞU BÜTÜNLEME SINAVI NASIL HESAPLANIYO ANLATABİLİRMİSİNİZ .ÇOK KARIŞIK GELDİ BANA...çIKAMADIM İŞİN İÇİNDEN..............:confused::confused::confused::confused:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

arkadaşım bu linke bakaraktan çok kolay öğrenebilirsin

benim soruma cevap vericek acaba yetkili bir vatandaş yokmu

benim soruma cevap vericek acaba yetkili bir vatandaş yokmu

arkadaşım 2005 2009 derken ne demek istedin anlamadım ama büte kalan vatandaş bütün soruları gözden geçirmen gerek.bütte tümünden çıkar çünkü

normal sınav değerlendirmesi vize %30 final %70 dir.
Bütünlemeye kalırsanız vize %30 final + bütünleme %70 olarak değerlendirilir

Geri