17 KPSS puanıyla atama yapıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eebru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eebru

Kayıtlı Öğrenci
Üniversiteye giriş sırasında hangi bölümlerin tercih edilmesi gerektiğinin önemi, 12 bin kişilik sözleşmeli sağlık personeli alımında bir kez daha ortaya çıktı. KPSS'ye bazı branşlardan çok fazla aday girerken bazı branşlardan ise çok az aday girmektedir. Örneğin yeteri kadar aday olmadığı için, fizyoterapist kadrolarına 17 puanla, diyetisyen kadrolarına 28 KPSS puanıyla yerleştirme yapıldı

işe bak ya.. inşlh bizide bulur böle şans.. :))

inaşallahhhhhhhhh.adamlar doğuştan ballı kaymaklı şanslı.ne demek ya 17 ve 28 puanla sağlıkçı atanıyor. sonra hastaneye gittiğimizde neyiniz var diye soran dra bilsek zaten gelmezdik diyoruz haklı olarakk.çünkü o adam bu puanla aanıyorrr..yuhh bee.bu haber beni günlerdir çıldırtıyorrr arkadaşımmmm..

yuh diyorum benim ablam 4 yıllık hemşirelik mezunu 73 puanla atanamadı o bu ne böyle 17 ohh ne güzl

inaşallahhhhhhhhh.adamlar doğuştan ballı kaymaklı şanslı.ne demek ya 17 ve 28 puanla sağlıkçı atanıyor. sonra hastaneye gittiğimizde neyiniz var diye soran dra bilsek zaten gelmezdik diyoruz haklı olarakk.çünkü o adam bu puanla aanıyorrr..yuhh bee.bu haber beni günlerdir çıldırtıyorrr arkadaşımmmm..

doğru sende haklısın ama ben o puanla atam yapılmasına şaşırıyorum yani sağlık içn fln diil bende düşük aldım ve bende atanmak istiorum ama layık olduğum yere.. inşlh..

eğitim sistemi facia memurluk atamaları rezalet zaten

didoli sen ne mezunusunki?

ben 100 alsam atanamam haha

17 puanla atananlar acaba kaç net yaptlar merak ettim bence ilk sayfayı yapım çıkmaları yeterli çünkü acayip düşük puan...
haksızlık ya anlamdaım biz branşa bir kontejan bile vermezler yüksek alsak bile atnma şansımız sıfır nasıl l bir sistem bide sağlık yanı:( toprağım teşekkürler paylaşım için...

peki bunlar nasıl fakülte mezunu ki 17 28 gibi puanlar alıyorlar bi bakıp çıkıyolar ve kadro geliyor öyle mi

Geri
Üst Alt