Yeni kayıt oldum yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Janseli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Janseli

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
Türk Dili ve Edebiyatı
Merhaba arkadaşlar ben bugün kayıt yaptırdım.Merak ettiğim bir şey var;arkadaşlarla daha önce açıköğretim konusunda konuşurken bazı üniversitelerde derslere katılabildiğimizi söylemişti.Bu konuda bilgisi olan var mı?Bir de acaba örgün eğitime geçiş mevcut mu?Yönetmelikle cevaplayabilir misiniz?Teşekkürler

Janseli;Merhaba arkadaşlar ben bugün kayıt yaptırdım.Merak ettiğim bir şey var;arkadaşlarla daha önce açıköğretim konusunda konuşurken bazı üniversitelerde derslere katılabildiğimizi söylemişti.Bu konuda bilgisi olan var mı?Bir de acaba örgün eğitime geçiş mevcut mu?Yönetmelikle cevaplayabilir misiniz?Teşekkürler

Bazı üniversitelerde akademik danışmanlık hizmeti verilmektedir...Dersler güz döneminde 17 Kasım 2012 - 31 Ocak 2013 tarihleri arsındadır...

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Acıköğretimden orgün eğitime geciş : 1.sınıf sonunda tüm derslerinizden başarılı ve ders notlarınızı ortalaması 80 ve üzeri ise yatay geciş yapabiliyorsunuz..

Teşekkürlerrrrr

Geri