Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi günler 1. sınıfım murat yayınlarının kitaplarını tavsiye ettiler bende 2 adet çıkmış ve çıkabilecek olan soru kitapları varmış onları aldım 5611 5612 kodlu bunlar işime yararmı arkadaşlar
iyi günler 1. sınıfım murat yayınlarının kitaplarını tavsiye ettiler bende 2 adet çıkmış ve çıkabilecek olan soru kitapları varmış onları aldım 5611 5612 kodlu bunlar işime yararmı arkadaşlar
Yardımcı kitap yayını yasaklandı. Bu yıl sadece sınav soruları ile ilgili soru bankaları yayınlanabilecek. Ana kitaptan okumadan sadece soru bankalarına çalışmanızı tavsiye etmiyorum.
ben muratın test yayınlarının çogunu aldım. genel olarak ztn kitaplarımızın ıçındeki örnekleri felan soru olarak hazırlamişlar memlunum ben kıtaptan önemli yerlerını not alıp üzerıne test çözuyorum. ve not aldıgım yerlerı tekrar yazıyorum bazen akılda daha cok kalıcı oluyo