Yanlızlık

imqossibLe

Kayıtlı Öğrenci
Katılım
29 Ağu 2008
Mesajlar
830
Tepkime puanı
3
Puan
0
Şehir
Düzce

evet belkıde ılk yazımın acemılıgı
yanlızlık

Aslında herkes yanlızdır.Her insan kendi ruhunda arar bır seylerı kendını hep aynlız hısseder.Bır basına kalır koca dunyada, belkı bır yardımcı ara bır dost, bır yaren, bır hayat arkadası,sırdas ama yok bakın etrafınıza herkes bırbırının kuyusunu kazıyor ama kelımede arkadasınım sırdasınım dıyor ama yok ılk kavgada herseyı sırları dısarıya atıyor ve ben senın dostunum oluyor.Ben yanlızım etrafımda dost yok sırdas yok olsada yararı yok belkı satırlar arkadasın oluyor bılgısayar dostun oluyor cunku o hıc bır seyını anlatmıyor saklıyorsun bır yerlere kelımeler orada kalıyor ıcını dukuyorsun o sadece saklıyor konusmuyor ve rahatlıyorsun.Sevdanı yazıyorsun ofkenı yazıyorsun ve sakla dıyorsun ve saklıyor hanı etrafında guzel ıonsanlar vardı ne oldular ıyı gunde hep buradalardı sımdı sorunlar var yoklar ama ben hepsını sevıyorum ama ıcımı daha cok sevıyorum cunku o benım herseyım.
 
herkes bırbırının kuyusunu kazıyor ama kelımede arkadasınım sırdasınım dıyor ama yok ılk kavgada herseyı sırları dısarıya atıyor ve ben senın dostunum oluyor..
yalancı dostluklar.sözde olup özde olmayan dostluklar insanı yalnızlaştırıyor..
yüreğine sağlık:)
 
rıca ederım :)
 
doğarken yalnızsın ölürken yalnız.. birlikteykende kalabalıkta da yalnız. birlikteliğin acısıyla yaşamaktansa yalnızlığın içinde huzurlu olmak en iyisi..
 
superdı sevılay :)
 
Geri
Üst