Y yyildirayy Kayıtlı Öğrenci 31 Ocak 2013 #3 Denetim Yedi bitirdi bu ders beni Sanki yeminli mali müşavir olacağız okul biter bitmez
A asah Kayıtlı Öğrenci 31 Ocak 2013 #6 AOFDESTEK' Alıntı: İnsanların çalışıp çalışmadıklarına bakıyorum Genişletmek için tıkla ... nasıl yanı????
AOFDESTEK' Alıntı: İnsanların çalışıp çalışmadıklarına bakıyorum Genişletmek için tıkla ... nasıl yanı????
A agrasif Kayıtlı Öğrenci 31 Ocak 2013 #7 Suan hangı derse calısıyorsunuz? Angelll İletişim Bilgisi ... dua edin arkadaşlar bunları sınavda hatırlayayım :cici
Suan hangı derse calısıyorsunuz? Angelll İletişim Bilgisi ... dua edin arkadaşlar bunları sınavda hatırlayayım :cici
A asah Kayıtlı Öğrenci 31 Ocak 2013 #8 agrasif' Alıntı: Angelll İletişim Bilgisi ... dua edin arkadaşlar bunları sınavda hatırlayayım :cici Genişletmek için tıkla ... butun AOF arkadasların yanında dualarım herkez ıstedıgıne ulasır ınsallah su ölümlü dunyada
agrasif' Alıntı: Angelll İletişim Bilgisi ... dua edin arkadaşlar bunları sınavda hatırlayayım :cici Genişletmek için tıkla ... butun AOF arkadasların yanında dualarım herkez ıstedıgıne ulasır ınsallah su ölümlü dunyada