size inanılmaz bi ipucu vereyim

havva578

Kayıtlı Öğrenci
aknelere kolay çözüm

ben bunu bi ziraat mühendisliğinde okuyan bi arkadaşımdan öğrendim ve denedim sonucu mükemmel akneye diş macunu çok iyi geliyo diş macununu aknelerin üzerine süreceksiniz macun biraz yakınca yıkayın akne kalmıyo deneyin sonuçları yazın

ee tabi ama onun bi deneyimiydi bende denedim güzel sonuç aldım burda paylaştım aman hatamı yaptım paylaşmakta

Biraz daha düşünebilim

ziraat muhendisliği ile sivilcenin ne alakası var? sonuçta cildimizde çıkıyor, akneler tarlada değil!!!

Arkadaşım güzel bir espiri yapmışsın.Fakat bizde bilim ve doğal kaynaklarla birçokşeyi biliyoruz fakat o bildiklerimizle dünya çapında ancak avcumuzu yalıyoruz..

Don't Worry

ee tabi ama onun bi deneyimiydi bende denedim güzel sonuç aldım burda paylaştım aman hatamı yaptım paylaşmakta

Arkadaşım Türkiyede bir çok sorunu çözemeyip böyle sadeje aklı espirilere çalışan okadar insan varki.Herkezi kendin gibi düşünerek hareket ediyorsun ve kaybediyorsun.Anlayan kişiler için yararlı bir Paylaşım ve Paylaşımın için teşekkürler..

Arkadaşım Türkiyede bir çok sorunu çözemeyip böyle sadeje aklı espirilere çalışan okadar insan varki.Herkezi kendin gibi düşünerek hareket ediyorsun ve kaybediyorsun.Anlayan kişiler için yararlı bir Paylaşım ve Paylaşımın için teşekkürler..

arkadaşım senin gibi anlayanlar çıkıyo ya o bana yeter

arkadaşlar vize sorularını bulamıyorum yardım ederseniz sevinirim

teşekküler canım paylaşım için..
gerçekten işe yarıo ;)

tşkler hawwacım paylaşman çok ii oldu anlamayanları boşwer cnm denicem hemen :D bildiklerinizi hep paylaşın ltf:D

Geri
Üst Alt