sınavlar ne zaman açıklanacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yldrmmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk önce girelim sınava .. açıklanır sonra oyh.... 15-20 gün çok değil mi açıklanması için optik okuyucuları çoğaltsınlar ...

Sınavdan sonra az çok tahmin ederiz sanıyorum :rolleyes: Hayırlısıyla bitse de.. :) Ne zaman açıklandığı hiç mühim değil :p

22 gün 25 gün diye birşey yok. Sınava girdikten sonra 3. haftanın cuma gününe yetişirse açıklanıyor. Yetişmezse hergün açıklanma ihtimali var. Bir de bu sene daha geç açıklanır diye tahmin ediyorum. Açıköğretimde çok fazla bölüm açıldı ve okuyan öğrenci sayısı geçen seneye göre bir hayli arttı. Bu sene sonuçların açıklanması bence 1 ayı bulur

20 gün sonra hatta bazn site çöker 1-2 gün sarkar o günü biz biliriz burda açıklanmasını beklerken çok hoş bi sohbet ortamı oluşuyo bende o anı çok seviyorum hele bide sayfaya erişilmediginde sinirden bi başkasıyla tartışanlr falan güzel yaa o anı burda yaşayalım yne :D

20 gün sonra hatta bazn site çöker 1-2 gün sarkar o günü biz biliriz burda açıklanmasını beklerken çok hoş bi sohbet ortamı oluşuyo bende o anı çok seviyorum hele bide sayfaya erişilmediginde sinirden bi başkasıyla tartışanlr falan güzel yaa o anı burda yaşayalım yne :D

Bencede Nurcum.Güzel oluyordu:p
Sabahlayan üyelerimiz oluyordu.Sohbet,muhabbet,sinir,gerginlik hepsi bir arada...:)

Geri
Üst Alt