MYO sonrası alınan fark dersleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KemalK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KemalK

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
Listede Yok
merhaba arkadaşlar ;

2011 yılında iklimlendirme ve soğutma bölümünden mezun oldum.

2013 kayıtlarında işletme bölümünden devam edip 4 yıllık lisansa tamamlamayı düşünüyorum.

Aynı zamanda da makine mühendisliğinde okuyorum.

Sorularım ;

1)Hem makine mühendisliğinde okuyup hemde aöf'den 3-4 yapıp işletme fakültesi mezunu olabilir miyim ?
2)Direk 3'den başlayacağım.Ama alacağım dersler nelerdir ? Fark derslerinden bahsediliyor. Bunlar nelerdir ? 3 ve 4. sınıfta toplamda kaç ders alacağım ve bunların isimleri nelerdir ?

Teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar ;

2011 yılında iklimlendirme ve soğutma bölümünden mezun oldum.

2013 kayıtlarında işletme bölümünden devam edip 4 yıllık lisansa tamamlamayı düşünüyorum.

Aynı zamanda da makine mühendisliğinde okuyorum.

Sorularım ;

1)Hem makine mühendisliğinde okuyup hemde aöf'den 3-4 yapıp işletme fakültesi mezunu olabilir miyim ?
2)Direk 3'den başlayacağım.Ama alacağım dersler nelerdir ? Fark derslerinden bahsediliyor. Bunlar nelerdir ? 3 ve 4. sınıfta toplamda kaç ders alacağım ve bunların isimleri nelerdir ?

Teşekkür ederim.

1) Hem örgün, hem açıköğretim okuyabilirsiniz..
2)
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
linkinden fark derslerine,
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
linkinden ise işletme bölümü derslerine bakabiilirsiniz...

muhasebe ve vergi uygulamalarını bitirdim. işletme okumayı düşünüyorum , fark dersleri verilir mi? verilirse hangileri verilir? teşekkürler.

zaten o dersleri görmüştüm.

zaten o dersleri görmüştüm.

Dikey Geçiş Kayıt Tarihlerinde sistem açıldığında ve kaydınızı yaptığınızda tekrar kontrol edebilirsiniz..

İşletme bölümü için fark dersleri alıyormusunuz cok emın değilim maalesef...

tşk............

Geri