A asah Kayıtlı Öğrenci 29 Ocak 2013 #1 Bu Bölümde Okuyan Arkadaşlar Tanışalım Kaynaşalım.... Konunun Altında Kendinizi Kısaca Tanıtabilirsiniz Arkadaşlar...
Bu Bölümde Okuyan Arkadaşlar Tanışalım Kaynaşalım.... Konunun Altında Kendinizi Kısaca Tanıtabilirsiniz Arkadaşlar...
G guljiyan Kayıtlı Öğrenci 23 Şub 2013 #8 :cici ciddi ciddi kimse yok mu arkadaş bir profesörle takılmak beni ürküttü:haha
G guljiyan Kayıtlı Öğrenci 23 Şub 2013 #10 urkmr ı anlamadım ama neyse şaka canım böyle güzel paylaşımlar yapan bir arkadaştan feyizlenmemek aptallık olur:smile:
urkmr ı anlamadım ama neyse şaka canım böyle güzel paylaşımlar yapan bir arkadaştan feyizlenmemek aptallık olur:smile:
G guljiyan Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2013 #12 edebiyat benim çocukluk aşkımdı 4. sınıftan lise sona kadar sınıftaki herkes beni edebiyatçı diye çağırırdı
edebiyat benim çocukluk aşkımdı 4. sınıftan lise sona kadar sınıftaki herkes beni edebiyatçı diye çağırırdı
A asah Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2013 #13 hımm ben terıh dusunuyodum aslın da ama edebıyatta aklım kaldı ve onu sectım
G guljiyan Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2013 #14 bence güzel bir tercih yapmışsın bende okul öncesi öğrt. okumayı düşünüyorum tabi edebiyata devam ederek
bence güzel bir tercih yapmışsın bende okul öncesi öğrt. okumayı düşünüyorum tabi edebiyata devam ederek