Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar soru ve cevapları bakarak mezun oldum diyen arkadaşları bekliyoruz. açılışı ben yapayım işletme mezunu oluyorum. bakalım bu yıl kaç arkadaşımız mezun oluyor
merhaba arkadaşlar...bende işletme mezunuyum bu yıl...bu diploma notu nasıl hesaplanıyo bilen var mı?_...dikey geçiş yaptım ben 2 yıllığın diploma notu hesaba katılıyomu?... sınav sonuçları ne zaman açıklanıyo?...diplomalar ne zaman veriliyo?...çok soru sordum bilen varsa paylaşırsa sevinirim...mezun olan arkadaşları şimdiden yürekten kutluyorum... hayırlı uğurlu olsun inşallah...
arkadaşlar ben 1.sınıf işletme okuyorum çalıştıgım için pek bilgi sahibi degilim bana mezunlardan yardım olacaklar varsa msn versinler sorularım var yada ekleyyin carizma_adam@hotmail.com yardım için!!!
arkadaşlar ben 1.sınıf işletme okuyorum çalıştıgım için pek bilgi sahibi degilim bana mezunlardan yardım olacaklar varsa msn versinler sorularım var yada ekleyyin carizma_adam@hotmail.com yardım için!!!