İlgilenirseniz sevinirim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Brohmir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Brohmir

Kayıtlı Öğrenci
Arkadaşlar ben bu sene YGS'den bütün puanlardan 210 civarı aldım. Bu bölüme tercih etmek istiyorum. Acaba bu puanla girebilir miyim?

Yani bölüm kaldırılmadı ve barajı aştığıma göre, ben bu sene Açıköğretim Sosyoloji okuyabilirim?

puanın yetiyor okursun

Cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum.
Benim tek korkum, bu bölümün kapatılması haberleriydi. Umarım önümüzdeki günlerdede kapanmaz.

korkma şuanda öyle bir durum yok

ben edebiyat okuyorum öyle bir durum yok hatta daha başka 4 yıllık bölümler eklenecekmiş tarih coğrafya gibi:)

Seher ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Kocaman bir ohh çektim. Bu sene kayıdımı yaptıracağım. :)

rica ederim:)senin için hayırlısı olur inşallah :)herşeyin gönlünce olması dileğiyle;)inşallah sende bir aöfli olacaksın...

Cidden çok korkuyorum giremeyeceğim diye bu bölüme veya Edebiyat'a. Yok kapancak, yok açılcak, yok puanlı olcak. Cidden korkuyorum. Seher en ufak bir gelişmede yazarsın umarım buraya, ben hergün bakıyorum bu sayfaya, birileri birşey yazmış mı diye?

sen aldırma atanlara onların amacı moral bozmak çünkü hazmedemiyorlar böyle güzel bir bölümün aöfye girmesine.bir değişiklik olurasa sana haber veririm üzme kendini aöf gittikçe kendini geliştiriyor kal sağlıcakla:)

Tamam teşekkür ederim. Seneye bu bölümü yazıyorum, bakacağım hergün yazılan birşey var mı diye, sağlıcakla kalsın herkes.

Edebiyat bölümüne kontenjan sınırı getirildi. Acaba bu bölümde herhangi bir kısıtlama getirildi mi?

Geri
Üst Alt