İkinci sınıf yardımcı kitapları

göktuğun

Kayıtlı Öğrenci
TDE ikinci sınıf yardımca kitapları çıktı mı?Bilgisi olan var mı?

kitaplar çıktıktan sonra çıkar...

evet kitablar dağıtıldıktan sonra çıkıyor.zaten aynı bilgilerin toplaması yardımcı kitap başka birşey yok.en iyisi ana kitap.

Yardımcı kitaplar aslında ana kitapların özetleri niteliğindedir. Benim kanaatim Türk dili ve edebiyatı bölümünü okuyorsanız Yardımcı Kitaplar yerine Asıl Ana Kitaplardan çalışmanızdır. Sonuçta Edebiyat Önemli Bir Bölümdür, özen ve ayrıntı isteyen bir bölümdür. Kendinize ben Edebiyatçıyın diyecekseniz eğer bu işi ezberleyerek değil öğrenerek yapmanız gerekmektedir.

Bu benim düşüncelerim. Yoksa Çakma Edebiyatçı Olursunuz Benim ve Birçoklarının Gözünde.

Kimse yardımcı kitapdan çalışıyor diye çakma edebiyatçı olmaz.Ben ikinci sınıfa geçmeme rağmen Osmanlı Türkçesine Giriş kitabını saklıyorum.Fakat diğer dersler yardımcı kitapdan çalışılacak derslerdir.

dİYORSUNUZ.AMA öğretmen olamazsın yadımcı kitabtan çalışırsan.sen en iyisi ders kitabından çalış ben öyle derim.ama sen daha iyi bilirsin.kendi düşen ağlamaz derler.ayrıca kütüphaneden ders kitablarının asıllarına da bakmanda fayda var.

Kardeşim bu tavsiyeleri yanlış kişiye söylüyorsun.Ben daha on yedi yaşından beri Türk Edebiyatı ile ilgiliyim.O zamandan beri Orkun Türkçesi"ni bilirim.Abideleri orijinal metinden okurum.Ayrıca öğretmen olmak gibi bir düşüncem yok.Çünkü ders ve onun mantığına karşıyım.Öğretmen olamamam Türk Milleti için bir kayıpdır benim için değil.

tebrik edeim.ne güzel ozaman.Size derslerinizde başarılar.Allah zihin açıklığı versin.Çalışmadan olmaz tabii.ben orhun abidelerini
orjinalinden yerinde gidip okumak isterdim.atalarımızın tek hediyesi bunlar.

Geri