http://eogrenme.anadolu.edu.tr kullanıcı adı şifre hakkında

hiperpoison

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
Uluslararası İlişkiler
Merhaba arkadaşlar.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
linkinden giriş yaparak derslerle ilgili bilgilere ulaşiyormuşuz. ancak kullanici adı ve şifre nereden teğmin edicez bilgisi olan varmıdı? tc kimlik no bulunamadi diyor yeni şifre aliminda ancak normal öğrenci işleri kisimlarina giriş yapabiliyorum bilgisi olan varsa buyursun...

Merhaba arkadaşlar.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
linkinden giriş yaparak derslerle ilgili bilgilere ulaşiyormuşuz. ancak kullanici adı ve şifre nereden teğmin edicez bilgisi olan varmıdı? tc kimlik no bulunamadi diyor yeni şifre aliminda ancak normal öğrenci işleri kisimlarina giriş yapabiliyorum bilgisi olan varsa buyursun...

Şifrenizi size en yakın aöf bürosundan alacaksınız. Kullanıcı adınız TC kimlik numaranızdır.

aldım aldım. o şifre ile buraya giremiyorum. tc kimlik numarasını bulamadigini söylüyor. acaba benim gibi böyle bir sorun yaşayan var mıdır?

O zaman aöf bürosuna gidip tekrar bir görüşmenizi öneriyorum.

Merhaba.. Bahse konu olan sayda 1 kasım itşbariyle bir duyuru yayınlandı. Tüm şifre ve kullanıcı adları 16 kasımda aktif olacak

Geri