Z zalimsin_22 Kayıtlı Öğrenci 6 Ocak 2009 #21 indireceklerin dikkatine ) proğram şifre istiyo,proğramı veren arkadaş bi zahmet diyecem ama o da şimdi kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş der....
indireceklerin dikkatine ) proğram şifre istiyo,proğramı veren arkadaş bi zahmet diyecem ama o da şimdi kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş der....
V volkii Kayıtlı Öğrenci 12 Ocak 2009 #22 program sıfre felan ıstemıyordu 1-2 ay gıremedım dıye hemen sıfrelenmıs mı yauff
V volkii Kayıtlı Öğrenci 23 Ocak 2009 #24 linkin süresi dolmuş bnm eski pcde mevcut bu program oradan tekrar atacagım kusura bakmayın
V volkii Kayıtlı Öğrenci 8 Şub 2009 #30 Program artık paralı surume gectıgınden dolayı acılmıyor yoksa şifre felan istemıyor. Yenı sürümünü alabilirsem sizinlede paylasırım.
Program artık paralı surume gectıgınden dolayı acılmıyor yoksa şifre felan istemıyor. Yenı sürümünü alabilirsem sizinlede paylasırım.
N nihill Kayıtlı Öğrenci 26 Nis 2009 #32 LÜTFEN DİKKAT : Dosyanın içersinde bulunması gereken msvbvm50.dll bu dosya eksik oldugundan proggram calısmıyordu şimdi Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. buradan bu dll dosyasını ındırıp aynı klasöre atacaksınız. yaw cok problemlı bı program bılmıorum sorunlar oldu daha da.
LÜTFEN DİKKAT : Dosyanın içersinde bulunması gereken msvbvm50.dll bu dosya eksik oldugundan proggram calısmıyordu şimdi Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. buradan bu dll dosyasını ındırıp aynı klasöre atacaksınız. yaw cok problemlı bı program bılmıorum sorunlar oldu daha da.
T TekinTevfik Kayıtlı Öğrenci 9 Ara 2015 #33 arkadaşlar programın ismini verirseniz başka yerden de temin edebiliriz, linklerde ben de problem yaşıyorum.
arkadaşlar programın ismini verirseniz başka yerden de temin edebiliriz, linklerde ben de problem yaşıyorum.