Dünya nın en güzel kadını

weeping eyes

Kayıtlı Öğrenci
sizceee ???

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

bazılarında çirkin olmuş bea

en sondaki ve ilk resmi güzel.diğerlerini beğenmedim.... demekki güzellerde isteyince çirkin olabiliyolarmış...paylaşım için teşekkürler..

ya ne güzelliği hepsi makyaj.makyajsız yüzlerine bakılmıyor.mahvediyorlar yüzlerini çok yazık.

ya ne güzelliği hepsi makyaj.makyajsız yüzlerine bakılmıyor.mahvediyorlar yüzlerini çok yazık.

katılıyorum sana arkadasım dogal güzellikleri yok makyajsız da gördük tanınmayacak haldeler var mı natürellik...hem ben jolıe yi güzel bulmuyorum.

bence Thalia daha güzel:) siteye o daha çok yakışırdı. doğal bi güzelliği var makyajsız da güzel olanlardan...

allahın yarattığı hiç bir varlık çirkin olamaz. ama bizede dünyanın en güzel kadını olarak yutturamassın angelinayı:) şaka bir yana ben çokda güzel bulmuyorum kendisini

güzellik kişiden kişiye değişir bencede okadar da dil ;)

bizim köyde daha güzelleri var hepsi natural:)

bence Thalia daha güzel:) siteye o daha çok yakışırdı. doğal bi güzelliği var makyajsız da güzel olanlardan...

gerçekten de öyle zeynep zehra ben dünyanın en güzel kadını olarak thalia yı görüyorum.

ne buluyorsunuz şu kadında butun erkeklerın vazgecılmezı

monica belluci daha güzel ondan. angelina çok damarlı yaa bi filminde görmüştüm kadının her yeri damar:) ve çok çok zayıf. ayrıca sabah uyandığında bile kadın hala güzelse o kadın gerçekten güzeldir benceeee. ve bi tane bişey söylemek isterim ki; güzellik sadece bir şanstır:)

Geri