Dosya paylaşıma ağır darbe

sonsuz_nur

Kayıtlı Öğrenci
Ülkemizde de oldukça popüler olan LimeWire adlı dosya paylaşım programı kepenkleri kapattı.

Telif hakkı bulunan eserlerin yasa dışı bir şekilde paylaşımına olanak verdiği için hakkında dava açılan LimeWire hukuk savaşını kaybetti ve kullanıcılarına veda etti.
lime_haberici.jpg

LimeWire'ın sitesine girmek isteyenleri bu uyarı mesajı karşılıyor!

RIAA (Recording Industry Association of America) adlı kuruluşun ABD'de açtığı dava neticesinde artık LimeWire programını bırakın indirip kullanmayı internet sitesine bile giremiyorsunuz!

Bu kararla birlikte telif hakkı olan film ve müzik gibi içeriklerin internet kullanıcıları arasında ücretsiz olarak paylaşılmasına da ağır bir darbe indirilmiş oldu.

demek bu yüzdenmiş kaç gündür sorun vardı ztaen

tek şarkı bulunsun yeter ya pc de 'allah sorar':p Bearshare var onu kullan. en ii si kullanmamak ama virüs çok geliyo ve kendi müzik arşivinide paylaşıma açmış oluyosun bildiğim kadarıyla

hmm allah sorar zaten var telimdede var hep onu dinlemek olurmu?? başka sitelerden indiriyorum arada zaten

en çok zararli içerik mp3 indirenlerin pc lerinde var :)

ooo kötü olmuş =)

ben downloader ı kullanıyorum youtube videolarının tamamını istediğin formatta indiriyor hemde virüssüz daha kolayıma geliyodu

ooo kötü olmuş =)

ben downloader ı kullanıyorum youtube videolarının tamamını istediğin formatta indiriyor hemde virüssüz daha kolayıma geliyo

boşverin iyi olmuş limewire artık geçti bunlar filmn indiricekseniz torrent diye bişey var hem yüksek kalite hemde yüksek hız mp3 mü indiircen bir sürü site var bu programı hiç kullanmadım ama 2 tane 500 gb lık hardıskı doldurdum düşünün artık hem film hem müzik :)

Geri