Doğru-yanlış hesaplamalarıyla ilgili bir sorum var

eylülbalım

Vizelere Çalışan
Kayıtlı Öğrenci
arkadaşlar bu sene ilk yılım bu sorum bazılarınıza komık gelebılır ama yıne de bılmemek degıl ogrenmemek ayıp dıyıp sorucam :
sımdı 30 tane soru cıkıcak ya her dersten bu sorulara verdıgımız yanlıslar bırlesıp dogruları goturuyor mu ?

estağfurullah kardeşim niye komik gelsin biz bi aileyiz ve bursda bilmediğimiz konularda birbirimize yardımcı olmak için varız.kasma kendini;)soruna gelince yanlış doğruyu götürmüyo sadece doğru cevapların dikkate alınıyo tamam:)

teşekkür ederim arkadaşım :) ilk kez aöf de sınava gırıcem o kadar alıstık kı kpss de öss de yanlıslar yuzunden dogrularımızın gıtmesıne bunda da öyle mı dıye bı hısse kapıldım:) cevap ıcın tesekkurler tekrar

..

teşekkür ederim arkadaşım :) ilk kez aöf de sınava gırıcem o kadar alıstık kı kpss de öss de yanlıslar yuzunden dogrularımızın gıtmesıne bunda da öyle mı dıye bı hısse kapıldım:) cevap ıcın tesekkurler tekrar

öyle düşünmekte haklısın kardeşim ilk girdiğimde ben de öle düşünmüştüm ama çok şükür öyle bişi yok bide yanlışlar doğruyu götürseydi heralde 2. sınıfa geçmek için baya bocalardık heralde;).rica ederim kardeşim başka sorun olursa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım tamam;)

selam..iyi geceler bu arada.benim sorum:doğrularımızın,not durumunu nasıl öğrenebiliriz.en az kaç doğruyla arasınavda,50 yi aşmış oluyoruz...mesajlaşma konusunda çok acemiyim.umarım mesajımı size ulaştırabilirim ve sizden gelen mesajı okuyabilirim..şimdiden teşekkürler...tüm arkadaşlara başarılar...

toplam soru sayısı = 30
en yüksek puan= 100
100/30= 3,3 <her doğruya verilen puan

Geri
Üst Alt