Dikey geçiş sınavı ile ilgili sıkça sorulan sorular

arkadaşlar benım sınav yerım gelmedı gelırmı acaba...

Arkadaşlar ben işletme bölümüne dikey geçiş yaptım we suan 3. Sınıfa gectım kayıt bılgılerıne baktıgımda yabancı dil sorumlu değil diyor ben yabancı dilden muaf mı olucağım bilgisi olan warmı ..???

ingilizce görmüyeceksin 4. sınıfdada turkdili görmüyeceksin
yani 3 ve 4 de 6 dersden sorumlusun bu iki ders yok

Arkadaşlar ben işletme bölümüne dikey geçiş yaptım we suan 3. Sınıfa gectım kayıt bılgılerıne baktıgımda yabancı dil sorumlu değil diyor ben yabancı dilden muaf mı olucağım bilgisi olan warmı ..???

Evet 3.sınıfta ingilizce,
4.sınıfta türk dili derslerinden muafsınız;)

bende h.ilişkiler 2. sınıftayım. dgs istiyorum ama ya mezun olmazsamm..büte kesin kalıcam cünkü.. ayrıca dgs de 3ten mi dewam ediyoruz işletme istiyorum sizce iktisat mıı olmadı

merhaba ben açıköğretim 2. sınıf ilahiyat okuyorum 2 yıl daha okuyup 4 yıla tamamlamak istiyorum tam olarak ne yapmam gerekiyor

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı cevaplar için şimdiden teşekkürler 2007 önlisans işletme mezunuyum 2009 da aöf işletme fakültesinden mezun oldum 2014 dgs ye girebilir miyim.

Bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı cevaplar için şimdiden teşekkürler 2007 önlisans işletme mezunuyum 2009 da aöf işletme fakültesinden mezun oldum 2014 dgs ye girebilir miyim.

Bilgilendirirseniz sevinirim.

DGS Sınavına girmek için, Meslek yüksekokulları ve açık öğretim önlisans programlarından mezun olmuş olma şartı aranıyor. Siz 4 yıllık lisans programı mezunu olduğunuzdan giremezsiniz.

Geri