arkadaşlar yardım edin bana

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayat42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hayat42

Kayıtlı Öğrenci
bu sene mezun olduktan sonra yeni bir bölüm daha okumak istiyorum ama hangisi olsun karar veremedim aöf e olcak bana fikir verin yardım ederseniz sevinirim:o

İlgi alanınıza göre zorlanmayacağınız bir bölüm seçmenizi tavsiye ederim :)

bu sene mezun olduktan sonra yeni bir bölüm daha okumak istiyorum ama hangisi olsun karar veremedim aöf e olcak bana fikir verin yardım ederseniz sevinirim:o
Kendi alanınıza yoğunluk verin böylece zorlanmamış olursunuz,
Ya da bir çok yeni bölüm açıldı belki denemek istersiniz:):o

sizin tavsiye ettiginiz bir bölüm varmı peki ben laborant ve veteriner sağlık okuyorum şimdi son senem şöyle matematigi olmayan bir bölüm istiyorum

mat olmayan bölüm kendi bölümümü önerebilirim.. Eğer çalışmak için yeterli zamanınız varsa edebiyat oldukça keyıflı ;)

mat olmayan bölüm kendi bölümümü önerebilirim.. Eğer çalışmak için yeterli zamanınız varsa edebiyat oldukça keyıflı ;)
olabilir aslında peki sonunda iş imkanı nasıl kaç yıllık ve öss barajı ne kaç puan almam lazım tekrar girmem gerekiyor degilmi aöf den sınava girmeden seçemiyom galiba dersleri zormu ben çalışıyorumda bir yandan iş bir yandan okul idare ederim galiba yine :cool:

Öss den barajı geçip bu bölümü tercih etmeniz gerekiyor. Dersler edebiyatı sevenler için oldukça zevkli ama bazılarımıza işkence gibi geliyor :) 4 yıllık bir lisans programıdır. Bu 4 yıl içinde öğretmenlik yapabilmeniz için pedagojik formasyon da verilecektir (Tahminen 2 ya da 3.sınıfta) Eğer ders notlarınız 80 in üstünde olursa üniversiteye yatay geçiş yapabilirsiniz.. Bitirince alacağınız diplomayla dersanelerde öğretmenlik, Ya da KPSS den yeterli puanı alıp okullarda öğretmenlik yapabilirsiniz.

matematiği sevmediğini yazmışsın edebiyat ,sosyoloji,felsefe seçebilirsin 2011de yeni lisans bölümleri eklenecekmiş açıklanırsa onlarıda bir düşün bence. ben de okuduğum bölümü bitirirsem başka bir bölüm daha okumayı düşünüyordum tabi matemetik olmasın bir türlü yıldızım barışmadı matematikle kan kusturdu lisede :mad:

bence psikolojı oku en azından iş alanı genış.

büro yönetimi ve sekreterlik veya bankacılık ve sigortacılık oku
ikiside güzel bölümler
benim bi arkadaşım bankacılık okudu hemen okul bitince işe başladı

aynen bankacılık okuyorum

Geri