Ara Sınavlara Nasıl Çalışıyorsunuz?

önce kitabı okuyarak özet çıkartıyorum sonrasında çıkmış soruları çözüyorum yanlış yaptığım soru olursa diğer soruya geçmeden onu önce öğrenip devam ediyorum

çıkmış sorulara çalısalım mı çalısmayalım mı anlamadım ben zaten kitapları da alamadım daha bir tane kitap verdiler kitapsızlar

arkadaşlar çıkmış sorular çıkar yine onuçta kitap değişiyor içerik değişmiyorki..3/1 yine çoıkmış sorulardan gelir kanımca kolay gelsn herkese

kimse çalışmıyo sanırım ben kitabımı bıle alamadım netten ındırdım de kıtabı bı ıse yaramıyo bence :(

ılk once kıtapları sorumlu oldugum unıtelere kadar okudum.
onemlı gordugum yerlerın altını cızdım cunku yazarak bıtmez gıbı geldı :smile:
sonra cızdıgım yerlerı tekrar edıp unıte sorularını gozden gecırıp 2010 yılı ve 2011 cıkmıs sorulara bakacam:cici

Arkadaşlar merhaba burcu ben. bende işletmeye dikey olarak geçiş yaptım sınavlar için murat yayınlarınıın kitabını öneriyolar sizce nasıl yaralı olurmu ? Teşekkürler.

çıkmış sorulara çalısalım mı çalısmayalım mı anlamadım ben zaten kitapları da alamadım daha bir tane kitap verdiler kitapsızlar

kitapları aöf büronun sitesinden pdf formatında indirebilirsin.
sistem değişti, eski sistemde çıkmış sorular ne derece faydalı olacak ben de merak etmiyor değilim.

arkadaşlar sistem değişti ve bizim için daha iyi olacak bi sistem geldi bu demek olmuorki çıkmış soru sormucaklar sistem değişior konu içeriği değişmiyorki çıkmış soruları indirin ve kitabta ilk 4 ünitenin sorularını içlerinden seçin ve onlara çalışn derim kolay gelsn herkese

çıkmış soruların anlamı yok arkadaşlar boşuna vakit harcamayın derim bence ilkumutun akıllı sorular kitapları var ünite başı 40-45 soru var içinde ben onlardan aldım çalışıyorum tavsiye ederim kısa kısa konu özetleri de var içinde başka yayınlarda sadece soru var bi bakın isterseniz derim
:cici

Geri
Üst Alt