Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Kayıtsız Kullanıcılar, post: 299815"]</p><p><strong>istatistik dersi</strong></p><p></p><p>daha önce bi soru sorduk ama cevabı pek anlamadık şimdi ben bu sene kamu 3,sınıftayım 2,sınıftan istatistik dersimden ff notu aldım şimdi ben 3,sınıf bahar döneminde kayıt yaptırmamın bir anlamı kalıyormu?yani ben bu sene istatistik yüzünden sınıf tekrarımı yapacam veya ben gelecek sene güz döneminde tekrar 3,sınıf güz döneminde kaldığım derslerimi verecem ?yani şimdi benim mezun olma durumum bir senemi uzadı yoksa bi dönemmi uzamış oldu ben bahar döneminde kayıt yaptırırsam o zaman bahar dönmi 3,sınıf derslerimi alacam ve gelecek sene güz döniminde kaldığım derslerimi verecem ve 4,sınıfın güz dönemini 2015-2016 güz dönemindemi verecem saygılarımla...</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Kayıtsız Kullanıcılar, post: 299815"] [b]istatistik dersi[/b] daha önce bi soru sorduk ama cevabı pek anlamadık şimdi ben bu sene kamu 3,sınıftayım 2,sınıftan istatistik dersimden ff notu aldım şimdi ben 3,sınıf bahar döneminde kayıt yaptırmamın bir anlamı kalıyormu?yani ben bu sene istatistik yüzünden sınıf tekrarımı yapacam veya ben gelecek sene güz döneminde tekrar 3,sınıf güz döneminde kaldığım derslerimi verecem ?yani şimdi benim mezun olma durumum bir senemi uzadı yoksa bi dönemmi uzamış oldu ben bahar döneminde kayıt yaptırırsam o zaman bahar dönmi 3,sınıf derslerimi alacam ve gelecek sene güz döniminde kaldığım derslerimi verecem ve 4,sınıfın güz dönemini 2015-2016 güz dönemindemi verecem saygılarımla... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım