G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 5 Eki 2009 #21 YaKaMoZ' Alıntı: Hangi ara maç izliyorsunuz siz ya.Benim hiç vaktim yok. Genişletmek için tıkla ... hangi ara maçmı izliyoruz sen hangi ara ders çalışıyosun diye sorsana dostum
YaKaMoZ' Alıntı: Hangi ara maç izliyorsunuz siz ya.Benim hiç vaktim yok. Genişletmek için tıkla ... hangi ara maçmı izliyoruz sen hangi ara ders çalışıyosun diye sorsana dostum
G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 5 Eki 2009 #22 güzelim' Alıntı: ama ben bu tumceyı duyunca kopuyorum Genişletmek için tıkla ... güzelim sen onu bunu boşver sende Ankaragücü'ne gel bak gs de iş yok bizim takım en iyisi
güzelim' Alıntı: ama ben bu tumceyı duyunca kopuyorum Genişletmek için tıkla ... güzelim sen onu bunu boşver sende Ankaragücü'ne gel bak gs de iş yok bizim takım en iyisi
Y YaKaMoZ Kayıtlı Öğrenci 5 Eki 2009 #23 Ben neredeyse hiç maç izlemiyorum.Sordum dostum hangi ara ders çalışıyorsun
G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 6 Eki 2009 #24 YaKaMoZ' Alıntı: Ben neredeyse hiç maç izlemiyorum.Sordum dostum hangi ara ders çalışıyorsun Genişletmek için tıkla ... yakamoz seni sevmeye başladım he BURSASPOR bizim kardeş takımımız ve bursade dediğin gibi güzel bi şehir ama maç izle takımını destekle...
YaKaMoZ' Alıntı: Ben neredeyse hiç maç izlemiyorum.Sordum dostum hangi ara ders çalışıyorsun Genişletmek için tıkla ... yakamoz seni sevmeye başladım he BURSASPOR bizim kardeş takımımız ve bursade dediğin gibi güzel bi şehir ama maç izle takımını destekle...