arkadaşlar ben de aöf işletme mezunuyum.alese başvurmak istiyorum yanlız bu sınav hakkında pek bilgim yok. bilgisi olan arkadşlar yardımcı olurmusnuz.sınava girmek için nereye başvurmam gerekli ayrıca 55ten üzeri not sistemine göremi bir üniversiteye başvuru yaplıyor.eğitim süresi nekadar ? bildiklerinizi paylaşırmısnız?şimdiden tşkler
yuksek lisans için kesin bir not ortalaması yoktur.Bu durum üniversitelere gore farklılık gosterir.açıkçası not ortalamasından çok ales puanınız onemli oluyor.o yuzden not ortalamanız kaç olursa olsun yuksek lisansa başvurun.yuksek lisans için yine üniversitelere gore faklılık gostererek,ales puanınızın belirli yuzdesi,gerekliyse üds puanınızın yuzdesi ve yapılan mülakat sonucunda alacağınız puan etkilidir.not ortalamanız çok fazla onemli değil bence .kesinlikle de 2,5 ve üzeri diye bir şart yok.yüksek lisans için 2,5 not ortalaması şartmı?yoksa sadece öğretim üyesi kalabilmek içinmi bu şart war??
yardımcı olabilecek biri var mı?yüksek lisans başvurusunu yaptık ve kabul edildik diyelim. devam zorunluluğu var mı acaba?
hem işimde çalışıp, hem yüksek lisansıma devam edebiliyor muyum?
yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler hayırlısı olsun arkadaşım. küçüksediğim yok sadece öğrenmek için soruyorum açıköğretim diyince insanlar bi garip bakıyorlar bize..ve sinir oluyorum bu duruma sanki normal üniv. den mezun olan herşeyi çok iyi biliyor.çok eminim hakkıyla ve öğrenerek sınıf geçenler bizlerizz..![]()
benım bos konusmalara palavralara ayırcak vaktım yok!kusura bakma selcuk senınle dalasa gıremem!sen 55 al alesden 3 sene gecerlı sınav sonucu gır yuksek lısans yap tamam mı!ben hulya adlı arkadasa cevap verdım ısterse nerelerde master yapabılırı lıstesını yolalrım yurtdısında!!!!!sızlerde kendınızı bosa kandırmayın bıraz arastırın ogrenın!bı ornek bulun en azından!sorun ısım ogrenın okul ogrenın googldan taratın yuksek lısans yapan herkezın adı soyadı okulu yazar ordan bakarsınız ogrenırsınız!hepınıze hayatınızda basarılar!