Acil Cevap !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yamaha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yamaha

Kayıtlı Öğrenci
Arkadaşlar birşey sorucam benim 2 zayıfım var Osmanlıca ve Eski Türk edeb. Bu derslere hiç çalışamadım malesef. Çünkü başka çalışmam gereken sınavlarım vardı.Eski bildiklerimide unuttum. Sınava girsem mi girmesem mi diye kararsızım. Şimdi ben bu sınava girsem düşük bir puan alsam seneye tekrar bu derslerden büte girdiğimde bu puanları mı tamamlayacam yoksa gene 1. sınıf ilk dönem notu artı büt mü olacak lütfen cevaplarsanız sevinirim?

Sen Sınava gir bir bakarsın akklında kalan konulardan sorular gelir geçersin. Hiç Belli Olmaz.

Bu sene başarısız olursan bu sene bu derslerden aldığın notlar dikkate alınmaz bir dahaki eğitim döneminde alacağın notlar dikkate alınır.

şansını dene bence önünde saatler var çıkmış sorulara bi göz at en azından gerisi de şansına kalmış =)

Arkadaşlar birşey sorucam benim 2 zayıfım var Osmanlıca ve Eski Türk edeb. Bu derslere hiç çalışamadım malesef. Çünkü başka çalışmam gereken sınavlarım vardı.Eski bildiklerimide unuttum. Sınava girsem mi girmesem mi diye kararsızım. Şimdi ben bu sınava girsem düşük bir puan alsam seneye tekrar bu derslerden büte girdiğimde bu puanları mı tamamlayacam yoksa gene 1. sınıf ilk dönem notu artı büt mü olacak lütfen cevaplarsanız sevinirim?

ne yaptınız.sınava girdin mi?

aöf tde 2.sınıfım kaydımı yeniledim 2.sınıfın ana kitapları ve yardımcı kitapları hala çıkmamış ooooooooooof napcaz neden vaktinde çıkartmıyolar yaaaaaa zaman da azalıyo:(:(

1 ay içinde yenileri çıkar.

aöf tde 2.sınıf kitaplarını alan var mı?????????

aöf web buroya gırdıgımızde alacagınız kıtaplar bolumunde
Türk Dili ve Edebiyatı 2. SINIF KİTAP SETİ
yazıyor ve hemen altında soyle not var

* Yukarıda belirtilen set, kitap veya kitap düzeltmelerini, Kayıt Yenilettikten sonra bağlı bulunduğunuz AÖF bürosundan alabilirsiniz.
* Okutulacak dersler ve ara sınavda sorumlu olunacak üniteler kayıt yenileme kılavuzunda yer almaktadır. Bu kılavuz Açıköğretim Fakültesi web sitesinin Kılavuzlar bölümünde de yayınlanmaktadır.

kayıdını yenıletenler de beklıyor yenıletmeyenlerde...

aöf tde 2.sınıf dersleri üniversitelerde verilmeyecek heralde çünkü listede yok arkadaşlar:(

ilginç normalde veririler diye biliyorum ama üniversitesden üniversiteye göre değişir....

Geri