Açıköğretim Sınava Giriş Belgesi Hakkında Bilgilendirme...

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhaba Arkadaşlar;

Anadolu Üniversitesi'nce 4-5 Nisan 2009'da yapılacak Ara Sınavlar için Sınava Giriş belgeleri Okulda Kayıtlı Adreslerinize Postalanmaya başlamıştır. Hatta Bir Çok Arkadaşımıza Sınava Giriş Belgeleri Ulaşmıştır.

Sınava Giriş Belgeleri Henüz Eline Ulaşmamış Arkadaşlarımız Sınav yerlerini Büro-Web Hizmetlerinden Öğrenebilirler. Anadolu Üniversitesi Büro-Web Uygulamasına Giriş Yapabilmenizi İçin Bağlı Bulunduğunuz Veya En Yakın Açıköğretim Bürosuna Giderek Büro-Web Şifrelerinizi Alabilirsiniz.

Eğer Sınav Gününe Kadar Sınava Giriş belgeniz Elinize Ulaşmassa, Büro-Web den Sınava Giriş Belgenizin Çıktısınız Alabilirsiniz, Yada Size En Yakın Aöf Bürosundan Sınava Giriş Belgenizi Alabilirsiniz.

Sorularınızı Bu Konu Altında Sorabilirsiniz..

Aof Büro-Web Hizmetlerinden yararlanmak İçin TIKLAYINIZ

Alphecca

Yeni Üye
Benim sınav giriş belgem gelmedi.Ayrıca web sitesinde de giriş yerimi göremiyorum.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Benim sınav giriş belgem gelmedi.Ayrıca web sitesinde de giriş yerimi göremiyorum.

Konuda Verdiğim Linke Tıkladığınızda, Karşınıza TC Kimlik Numaranızı ve Şifrenizi yazacağınız Bölümler Gelecektir. Bunları yazıp Tamam'a Tıklayın.

ecztkn83

Yeni Üye
ne adresime giriş belgem geldi nede web sitesinde görünüyo nasıl öğrenebilirim peki

тHєy

Yeni Üye
aynen ya banada gelemdı benım arkadaslara hep gelmıs . . . ulan hep benı bulur yhavv .N alet olsun

Alphecca

Yeni Üye
Bende paniklemiştim.Benim ki dün elime ulaştı ama halen web'de gözükmüyor.O yüzden biraz daha sabır diyorum.

oroblram

Yeni Üye
Arkadaslar benim sinava giris belgem geldi.3 gün oldu.Benim bir sorum var.Ben iktisat 1.siniftayim bilgi teknolojileri dersi belgede yazmiyor ama her yerde 1 .sinif dersi olarak yaziyor yani ben o dersten muaf miyim ve neden ?

тHєy

Yeni Üye
alllahımmmmmmmmmm . . .. . neydı gunahımmmmmm

nerde benım kagıdımmm . .

aöf ye ödedıgım paralarl haram olsun . .hızmet 0 . . . müşteriye sagyı yok arkadslarıma solıcem bıda ordan alıs verıs yapmasınlar :DD:D:D:D

jojo

Yeni Üye
merak etmeyin arkadaşlar gelir çok yakında.sınava 1 hafta kalana kadar elinizde olur. olmazsa asıl o zaman endişelenin:D daha var zaman gelir no panic;)

hurirade

Yeni Üye
arkadaşlar ben bugün açıköğretim merkezini aradım.sınav giriş belgesi konusunda bende paniklemiştim ama şuan içim rahat.sınav giriş belgeleri adreslere postalanmaya başlanmış ama daha açıköğretim web danışmanlık sitesinde yayınlamamışlar.önümüzdeki haftadan itibaren web te de yayınlayacaklarını söylediler.herkezin eline en geç 1 hafta içinde sınav giriş belgeleri ulaşacaktır...iyi günler..

POSKY

Yeni Üye
slm arkler benimde sınav giriş belgem gelmedi netete bulamadım bide bendaha kimlik kartımı almadım bişey olurmu

rainbow

Özel Üye
slm arkler benimde sınav giriş belgem gelmedi netete bulamadım bide bendaha kimlik kartımı almadım bişey olurmu
slm. aof bürosuna gidip kimlik belgesi yerine geçecek bir kağıt alman gerek ..kimlik kartı olmayanlar o kağıt olmadan sınawa giremez ....
sınawa giriş belgem bugün geldi biraz sabırlı olmanız gerekiyoor....gelir.başarılaar:p

BYXXX

Yeni Üye
benım kımlık kartımın ustundekı fotograf sılınmıs sınava gırerken bı problem olurmu kımlıkle gırıs yapabılırmıyım warmı bı bılgısı olan acaba ? Tesekkurler sımdıden

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top