Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aöf Kayıt İşlemleri
Açıköğretim Aöf 2011-2012 Kayıt Yenileme Tarihleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="ilrsyhgyr, post: 275346, member: 165374"]</p><p>merhabalar, bankacılık öğrenciyim yukarıda yazılanları daha önceden okumuştum ve "B" Kayıt Maddelerinde Açıklamaları Yapılan Bölümlerin Listesinde bankacılıkta vardı ve 'B' maddesinde yer alanların kayıt yenilemeleri 13-24 şubat olarak yazıyordu ve harcımı o tarihler arasında yatırıcaktım. fakat bana şu an 23 aralıkta son olduğunu söylediler. ? </p><p></p><p>--- Yukarıdaki "B" Kayıt Maddelerinde Açıklamaları Yapılan Bölümlerin Listesi;</p><p>Bankacılık ve Sigortacılık </p><p></p><p>B - Aşağıda Adı yazılı Olan Dönemlik/Kredili Bölümlerin Kayıt Yenileme Tarihleri;</p><p></p><p>1- Aşağıda isimleri yer alan dönemlik kredili açıköğretim ve uzaktan eğitim bölümlerinin güz eğitim dönemi kayıt yenileme tarihleri 17 Ekim – 27 Ekim 2011 arasındadır.</p><p></p><p>2 - Aşağıda isimleri yer alan dönemlik kredili açıköğretim ve uzaktan eğitim bölümlerinin bahar eğitim dönemi kayıt yenileme tarihleri 13-24 Şubat 2012 arasındadır.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="ilrsyhgyr, post: 275346, member: 165374"] merhabalar, bankacılık öğrenciyim yukarıda yazılanları daha önceden okumuştum ve "B" Kayıt Maddelerinde Açıklamaları Yapılan Bölümlerin Listesinde bankacılıkta vardı ve 'B' maddesinde yer alanların kayıt yenilemeleri 13-24 şubat olarak yazıyordu ve harcımı o tarihler arasında yatırıcaktım. fakat bana şu an 23 aralıkta son olduğunu söylediler. ? --- Yukarıdaki "B" Kayıt Maddelerinde Açıklamaları Yapılan Bölümlerin Listesi; Bankacılık ve Sigortacılık B - Aşağıda Adı yazılı Olan Dönemlik/Kredili Bölümlerin Kayıt Yenileme Tarihleri; 1- Aşağıda isimleri yer alan dönemlik kredili açıköğretim ve uzaktan eğitim bölümlerinin güz eğitim dönemi kayıt yenileme tarihleri 17 Ekim – 27 Ekim 2011 arasındadır. 2 - Aşağıda isimleri yer alan dönemlik kredili açıköğretim ve uzaktan eğitim bölümlerinin bahar eğitim dönemi kayıt yenileme tarihleri 13-24 Şubat 2012 arasındadır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aöf Kayıt İşlemleri
Açıköğretim Aöf 2011-2012 Kayıt Yenileme Tarihleri