A.ö.f İşletme Bölümü Mezunuyum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fherdy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fherdy

Çömez Öğrenci
Kayıtlı Öğrenci
Slm arkadaşlar sitenize yeni üye oldum , ben a.ö.f işletme bölümü mezunuyum 2010-2011 öğretim yılında Uluslararası ilişkilere lgs sınavına girmeden kayıt yaptırabilir miyim?

Ben sordum ben cevap verim 1 haftadır cevap alamayınca a.ö.f Bürosuna gittim 30/06/2010 BUGÜN. Sordum açık öğretim işetlme mezunuyum önümüzdeki sene uluslararası ilişkiler bölümüne kaydolabilir miyim? Büro görevlisi bugün itibariyle a.ö.f mezunlarınında lgs girmeden kayıt olabileceğine dair belge gelmiş artık açık öğretim mezunlarıda ikinci üniversite okuyabilecek tşler...

Rica ederim... Bürodan edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız, sevinirim bizim burdaki a.ö.f bürosundaki çalışanlar bazen sıkıntı yaşatabiliyor:)

ben görüştüm ama tekrar bi üniversite şansının ancak tekrar üniversite sınavına girerek olabileceğini söyledi ama kişisel farkılılar olabiliyomuş liseden girenlerle ön lisanstan devam edip okuyacaklarınki farklı farklıymış fazla konuşmadım vakitsiz gittiğim için ama şu an böyle birşey yok dedi yani sınava girmeden direk ikinci bir bölüm için hakkım olmadığını söylediler

Dün tekrar gittim. Artık a.ö.f mezunlarınında bu yıl itibariyle sınavsız olarak istediği bölümden başlayabileceği şeklindeydi 2 defa kendim sordum bir defa da sordurdum:)

bende sordum ama bir hafta oldu soralı bana henüz öle bir bilgi gelmedi ama 25-26 ekim tarihleri arasında tekrar arayın dediler

Bu işte bir terslik var üstüne basa basa sordum; ayrıca sordurdum. Umarım sınava girmeme gerek kalmaz 1 senem boşuna geçmez...

Geri
Üst Alt