4. sınıf İŞLETME YARDIMCI KAYNAK KİTAP TAVSİYELERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gllcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gllcn

Hazırlık Sınıfı
Kayıtlı Öğrenci
Slm arkadaşlar öncelikle herkese başarılı bir yıl diliyorum. ben bu yıl işletme 4. sınıftayım. toplam 6 dersten sorumluyum. bu sınava evde hazırlanıp giriyorum. geçen yıl murat yayınları 3. sınıf işletme setini aldım. soru bankası güzeldi ama konu anlatımı pek güzel değildi. 4. sınıf için hangi kaynağı önerirsiniz. tasarı yayınlarınımı alıyım yoksa yine bildiğimden şaşmayarak murat yayınlarına devammı edeyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

ben yargının 4. sınıf son on yılın geçmiş yıl sorularını içeren tek bir kitabını aldım soruları ezberledim... beşinden takıntısız geçtim sadece sermaye piyasası büte kaldı onuda bütte verdim ...

ama genelde murat yayınlarından memnun kalıyor büyük çoğunluk ... tabi herkesin durumu farklı bakma şansın varsa hepsini bi karıştır bence

Bende işletme 4.sınıfa geçtim.Türk Dilinden muafım.Toplam 6 ders oluyor.Geçen senede Murat yayınları+soru bankasına çalışarak geçtim.Bu sene yine Murat yayınları+soru bankası aldım.Bende evde kendim çalışıyorum.3 yıldır Murat yayınlarına çalışıyorum.Başka bir kaynaktan yararlanmadım.Murat yayınları geçmek için ideal bir yayın.En azından benim çok işime yarıyor,faydasını da görüyorum.Şimdiden başarılar..

İşletme 4.Sınıf için
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
'da satılmakta olan aöf görsel dvd eğitim setini tavsiye etmekteyim. Sadece bu setle derslerden sorunsuz geçeceğinizi söylemem yeterli olur sanırım.

Geri
Üst Alt