tremendous
Kayıtlı Öğrenci
- Bölüm
- MEZUN
2013 – Dikey Geçiş Sınavı Yerleştirme Sonuçları Açıklandı…
2013-DGS (Dikey Geçiş Sınavı ) sonuçlarına göre; tercih yapan adayların yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri
ÖSYM tarafından tamamlanmış ve yerleştirme sonuçları açıklanmıştır..
28 Ağustos 2013 günü saat 15.00’dan itibariyle, ÖSYM'nin resmi sitesinden açıklanan , yerleştirme sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar,
linkinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilirler.
Yerleştirme Sonuç belgesi basılmayacak ve adreslere gönderilmeyecektir.
Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ise ilgili Üniversite tarafından
2-6 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacak olup, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı
bulunduğu Üniversiteye belirtilen süre içinde başvurmaları gerekmektedir.
Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler ekte verilmiştir.
DGS sınavına girip, tercih yapan ve yerleştirilen adaylara 2012-2014 Eğitim yılında başarılar dileriz.
2013-DGS (Dikey Geçiş Sınavı ) sonuçlarına göre; tercih yapan adayların yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri
ÖSYM tarafından tamamlanmış ve yerleştirme sonuçları açıklanmıştır..
28 Ağustos 2013 günü saat 15.00’dan itibariyle, ÖSYM'nin resmi sitesinden açıklanan , yerleştirme sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar,
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Yerleştirme Sonuç belgesi basılmayacak ve adreslere gönderilmeyecektir.
Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ise ilgili Üniversite tarafından
2-6 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacak olup, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı
bulunduğu Üniversiteye belirtilen süre içinde başvurmaları gerekmektedir.
Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler ekte verilmiştir.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
DGS sınavına girip, tercih yapan ve yerleştirilen adaylara 2012-2014 Eğitim yılında başarılar dileriz.