2011 YGS-LYS Üniversite Taban ve Tavan Puanları

only roses

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
MEZUN
2011-ÖSYS: Yükseköğretim Programlarının Merkezi Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanları
2011-ÖSYS Yükseköğretim Programlarının Merkezi Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanları (PDF Biçimindeki Dokümanlar)
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

2011-ÖSYS TABLO-3A Taban ve Tavan Puanları
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

2011-ÖSYS TABLO-3B Taban ve Tavan Puanları

2011-ÖSYS TABLO-4 Taban ve Tavan Puanları

2011-ÖSYS Yükseköğretim Programlarının Merkezi Yerleştirmedeki Dağılım İstatistikleri

2011 ÖSYS Yükseköğretim Programlarına (YÖP) Yerleşen Adayların Yerleştikleri Tercih Sırasına Göre Dağılımları

2011-ÖSYS Yüskeköğretim Programlarını Tercih Eden Adayların Tercih Sıralarına Göre Dağılımı

Geri