2.üniversite olarak Adalet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cinin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cinin

Hazırlık Sınıfı
Kayıtlı Öğrenci
merhaba arkadaşlar ben bu yıl ingiliz dili ve edebiyatını kazandım. 2. üniversite olarak Adalet okumak istiyorum çünkü ingiliz dilini yürütemezsem adalete ağrılık vermek istiyorum. Yaşadığım şehirden başka bir şehirde okuyacağım ingilizceyi şehri bilmiyorum. İkisini bir arada yürütebilirmiyim ? Aöf Adalet bölünün sınavları yılda kaç kere oluyor ? ve Ne zaman oluyor ? Sizce aöf adalete üniversitenin ilk yılındanmı başvurayım yoksa 2. yıldanmı ???

merhaba arkadaşlar ben bu yıl ingiliz dili ve edebiyatını kazandım. 2. üniversite olarak Adalet okumak istiyorum çünkü ingiliz dilini yürütemezsem adalete ağrılık vermek istiyorum. Yaşadığım şehirden başka bir şehirde okuyacağım ingilizceyi şehri bilmiyorum. İkisini bir arada yürütebilirmiyim ? Aöf Adalet bölünün sınavları yılda kaç kere oluyor ? ve Ne zaman oluyor ? Sizce aöf adalete üniversitenin ilk yılındanmı başvurayım yoksa 2. yıldanmı ???

Aynı anda iki üniversite okumak biraz yorucu olabilir, iki bölümünde derslerine çalışmanız gerekecektir. Sınavlar her dönem ara sınav ve final olarak + final sonunda başarısız olduğunuz dersler için bütünleme olarak yapılmaktadır. Yılda iki ayrı dönemde eğitim göreceksiniz. Yani yılda 3+3 sınavla karşılaşacaksınız. Bana göre mevcut okuyacağınız bölüme ve derslerine bir adapte olun sonra Adalete kaydolun.

Geri
Üst Alt