11 yaşında üniversiteyi bitirdi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sema@
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sema@

Büte Kalan
Kayıtlı Öğrenci
reputation_highpos.gif

icon2.gif
11 yaşında üniversiteyi bitirdi
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Zeka küpü bir çocuk. 3 yaşında okumayı tamamladı. Yaşıtları oynarken o üniversiteyi çoktan bitirdi bile.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kendinden 15 yaş büyük sınıf arkadaşlarıyla okuyan ve üniversiteyi rekor derecesiyle bitiren dahi çocuk Amerika'da günün konusu oldu.

Uzakdoğu dövüş sanatlarında birçok madalya kazandı. Hayali ise sinema yıldızı olmak.

Moşe Kaykavalin 1 yaşında harfleri söktü. 3 yaşında okumayı öğrendi. Sınıf atlayarak 8 yaşında Doğu Los Angeles Üniversitesi'nde Astro fizik okumaya başladı.

Bu sene 11 yaşında en yüksek not olan 4 ile mezun oldu. Bilgisayar oyunları ile vakit geçirmiyor. Solucan delikleri teorisiyle ilgileniyor.

Çok iyi piyano çalan Moşe, konser vermeye hazırlanıyor. Kendinden 10 yaş büyüklerle okuyan ve en yüksek notla mezun olan okulda nasıl başarılı olunucağını anlatan kitap da yazıyor. 11 yaşında üniversite mezunu.

vay be bundan sonra kimse dersten şikayet etmesn yalnız bizim yaşımıza gelince ne olur o çocuk merak ettim valla

bende yaşıtlarımdan okula 1 sene erken başladım hıh bende zekiyim ama kendimi gündeme vermedim :D:D:D: hehehe gözler çekik veledin ondan kazandı ha

fazla zekilikte delilikle eş değerde biliyormusnuz...fazla zeki olmak akla zarar bir yerden sonra delirir habu uşak:D:D:D:D

Geri
Üst Alt