1 ay kala nokta atışı soruları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teselya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anlamadigim bu son hafta calisanlar var adamlar gumbur gumbur geciyor bu is nasil oluyor ? ben son 1 ay calismaya baslayanlara gene sasiriyorum hll olsun diyorum baska soze gerek yok :)

arkadaşlar ben nokta atış çalışma sorularını geçen sene de almıştım ve 15 soru tutturmuşlardı. bu sene de aldım bütün dersleri. tavsiye ederim. ama şöyle bişe var her ünite için ortalama 18 soru veriyolar. 10 ünite olduğunu düşünürsek 180 soru olur. geçmiş yıllarda çıkan sorular olduğu için tutturması kolay olabilir yani

arkadaslar ben bir ay kala sadece gecmis yillarin sorularina calisiyorum sonuc süper tavsiye ederim isletme 3.siniftayim.

ahmetcim aof bu sene yeni bi sinav sistemi uygulayacak soru kaliplarini degistirmeyi planliyorlar bizde biliyoruz cikmis sorulara calismayi ama sadece cikmis sorulara guven mek yeterli degil bence .....

Geçmiş yıl sorularının illa faydasını görürüz.Yinede işimize yarayacaktır.Hadi diyelim kalıpları değiştircekler en fazla ne yapabilirler ki!.Konular belli.

aöf dön dolaş aynı soruları soruooo kalıp falan deiştirmezlr bunlarrr deiştirseler bile konular aynıı gecmiş yıl sınav sorularına bakmanın cok faydası oluooo gercektenn bi geçer not almamızı sağlıo en azından

arkadaşlarrr 4.sınıf işletme okuorum ve karacan akademiden bu soruları aldımm ama gecmiş yılın sınav sorularını resmen kitapçığa kopyalamışlarrr netten cıktı alıpp onlara calışmışınız ha o kitabı almışınız pek bi fark yokkk
bunu yazdığın çok ıyı oldu ben kıtap aldım ama hıc guvenerek almamıştım teşekürler....

Konuyu Kapatıyorum Arkadaşlar. Geçmiş Yıllarda Çıkan Sorular ve Kitapların Ünite Sonu Sorulardan derleyip Sizlere Satıyorlar. Bunların yerine Lütfen Kitaplarınızı En Azından Yardımcı Kitaplarınızı Biraz Okuyun ve ondan Sonra Geçmiş Yıllardaki Sorulara Çalışın.

Unutmayın Üniversite Okuyoruz Yani Öğrenmek Amacındayız Bir Şeyleri. Böyle Ezberleyerek Neyi öğrenmiş Olacaksınız?

Konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt