J Janseli Yeni Üye Katılım 12 Eki 2012 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puan 0 Bölüm Türk Dili ve Edebiyatı Şehir Ankara 16 Eki 2012 #1 Arkadaşlar 1.sınıfa yeni kayıt oldum ama kitaplar gelmemiş,ne zaman gelir belli değilmiş.Geçen yıllarda da böyle miydi durum?Napcam ben şimdi?
Arkadaşlar 1.sınıfa yeni kayıt oldum ama kitaplar gelmemiş,ne zaman gelir belli değilmiş.Geçen yıllarda da böyle miydi durum?Napcam ben şimdi?
A Ayca_Guler Yeni Üye Katılım 23 Tem 2012 Mesajlar 670 Tepkime puanı 5 Puan 0 Bölüm Türk Dili ve Edebiyatı Şehir Çanakkale 18 Eki 2012 #2 Janseli' Alıntı: Arkadaşlar 1.sınıfa yeni kayıt oldum ama kitaplar gelmemiş,ne zaman gelir belli değilmiş.Geçen yıllarda da böyle miydi durum?Napcam ben şimdi? Genişletmek için tıkla ... Geçen yılda maalesef bu sorun yaşandı bazı arkadaşlar kitaplarını ancak ara sınava 1 hafta kala alabildiler. İnşallah aynısı olmaz.
Janseli' Alıntı: Arkadaşlar 1.sınıfa yeni kayıt oldum ama kitaplar gelmemiş,ne zaman gelir belli değilmiş.Geçen yıllarda da böyle miydi durum?Napcam ben şimdi? Genişletmek için tıkla ... Geçen yılda maalesef bu sorun yaşandı bazı arkadaşlar kitaplarını ancak ara sınava 1 hafta kala alabildiler. İnşallah aynısı olmaz.
J Janseli Yeni Üye Katılım 12 Eki 2012 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puan 0 Bölüm Türk Dili ve Edebiyatı Şehir Ankara 19 Eki 2012 #3 İNşallah öyle olmaz